L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 19 d’agost del 2014

LA MIRADA DELS AMICS DE LA COTORRA: Sobre intents de robatoris en trasters per endur-se principalment bicicletes



Reixetes de les portes forçades

Ens escriu un amic, ens envia unes fotos de la seua finca, i ens comenta que s’estan donant casos de robatori en els trasters de les finques i sempre usant el mateix mètode per a emportar-se les bicicletes. 

Ens comenta que la manera d’actuar sempre és la mateixa i la que han usat a la seua finca: forcen la reixeta de la porta per observar el que hi ha dins, potser amb una càmera o llanterna, i si veuen que hi ha bicicletes forcen el pany i se les enduen. Això es diu anar al segur per banda dels malfactors. 

Segons ens explica, en una finca de la Dula varen actuar en 27 trasters. En la finca on viu l’autor de la noticia van actuar el dia 15, i a ell i a altres trasters els van fer un forat o forçar la reixeta amb ferramenta per esbrinar que hi ha dins, en altres es forçaren a potades la porta i, en altres, fins i tot desferen els panys i s’endugueren algunes bicicletes. Els afectats han seguit el procediment que cal : presentar les pertinents denúncies en la caserna de la Guàrdia Civil, al ser aquest cos de seguretat el competent en aquests casos de robatori o intent de robatori.
 
Altres danys forçant portes i panys.
 És sabut que a l’estiu molta gent que viu a edificis de pisos sol no viure per estar en la platja o de vacances. I ací la millor manera per actuar és la prevenció dels que hi viuen i només cal procurar no deixar les entrades de les cotxeres sense vigilància mentre puja o baixa la porta metàl·lica de l’entrada principal, o estar atent a persones estranyes en les rodalies mentre s’entra o es trau el cotxe, quan la porta metàl·lica s’obre. I no refiar-se de cap cosa estranya que observem a les cotxeres.
-