L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dijous, 7 d’agost del 2014

La regidoria de Joventut programa per a dijous un concert de "Saxofons Octàvia"





La regidoria de Joventut, que dirigeix el regidor de Compromís, Josep Llácer, ha programat per al pròxim dijous, a partir de les 20’30 hores, i en la zona de Turist Info de l’Avinguda de la Marina de la platja un concert del grups “Saxofons Octavia”.

David Pons Grau, jove però reconegut saxofonista de Tavernes, és un dels components del grups on interpreta el saxofó baríton. La resta de component són Antonio Felipe Belijar, saxofó soprano, David Rubio Martín, saxofó alt i Víctor Manuel Mansilla, saxofó tenor. 
El regidor Josep Llácer ha manifestat que “la regidoria de Joventut està compromesa en la promoció i ajuda als nous valors joves de Tavernes, en qualsevol activitat, i David Pons és un jove músic valler, amb una gran trajectòria professional per endavant, i que actualment ja està triomfant en tota Espanya. Serà una bona ocasió per poder gaudir de la seua musica en aquest concert de dijous”.

El quartet “Saxofons Octavia” es va crear l’any 2008 per iniciativa d’aquests quatre alumnes del Reial Conservatori Superior de Música de Madrid, on van acabar estudis amb les màximes qualificacions. 
Individualment són posseïdors de molts premis obtinguts en concursos nacions i internacionals, al temps que han ofertit concerts i col·laboracions amb orquestres i bandes com l’Orquesta de RTVE, Orquesta de la Comunidad de Madrid, Banda Municipal de Bilbao, Schleswig – Holstein Musik Festival, Orquesta Sinfónica de Castilla y León, Banda Sinfónica Municipal de Madrid o l’Orquestra Nacional Clássica d’Andorra. 

Com a grup, han aconseguit el Primer Premi en el I Concurso Internacional Yamaha de quartets de saxofons; un segon premi en el XII Certamen de Jóvenes Intérpretes “Pedro Bote” de Villafranca de los Barros (Noviembre de 2009) i es van classificar per a la fase final del Torneig Internacional de Música (TIM). 

El Quartet de Saxofons Octavia interpreta un ample repertori de música amb transcripcions pròpies d’obres barroques, clàssiques i romàntiques, fins compositoros contemporanis.
-