L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dimecres, 6 d’agost del 2014

La regidoria de manteniment continua les tasques de poda d'arbres i palmeres




La regidoria responsable de manteniment d’infraestructures urbanes i agràries, que dirigeix Josep LLácer, de Compromís, continua les tasques de poda d’arbres i palmeres i eliminació dels dàtils per evitar brutícia sobre les voreres i possibles danys als vianants per relliscades.

Des de fa dies que la brigada municipal s’està dedicant a aquestes tasques, per a la qual s’ajuda de la grua lleugera de l’Ajuntament, com es pot apreciar en la fotografia presa en la Gran Via de Germanies. 
-

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Que ha passat amb la palmera de l'Avinguda de la Marina,al tourist-info?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Hi ha una noticia sobre eixe fet.

Anònim ha dit...

Es veu que l'han podat massa.
JL diu que tenia "estrès hídric". Este home igual copia del principat d'Asturies que de l'Ajuntament de Valencia.

Anònim ha dit...

Jo llegint la noticia només entenc que el regidor Llácer ha transmés a La Cotorra (està en el primer paragrag) el que li han dit els tècnics.

El segon paragraf, qualsevol que entenga el que llig, tindrà clar que això no ho diu el regidor LLàcer, sinó que és un complement de la Cotorra perque sapiem d'altres opinios i es desprén que es diu després de consultar La Cotorra en la premsa què diuen altres tècnics al respecte i en altres llocs.

És de pena i digne de llàstima vore el nivell de "bufa mental" i no saber ni llegir al que arriben alguns, i com es busca qualsevol cosa per despreciar els regidors i el seu treball.
Quina pobresa de ment (si es que en tenen) a la que arriben alguns elements d'este poble.

Anònim ha dit...

Sobre el manteniment que estan fent als columpios del passeig colom, hauria de fer-se amb mes cura, ja que els tobogans tenen restes de pintura en forma de gotes varies i xorrolls (es pot vore als que hi ha més propers al camp d'esports, per exemple)
Sembla que es fa amb bastant desgana, i el resultat es evident. Acaben tacats de pintura inclus el paviment protector per als xiquets, i eixa pintura costa d'anar-se'n de la roba.