L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 15 d’agost del 2014

Segon Concurs Popular Cani a Festes del Poble 2014



 
Les Festes del Poble acolliran per segon any consecutiu el “Concurs Popular Caní” anunciat per al dissabte de festes, dia 13 de setembre, a partir de les 5 de la vesprada en la zona arborada de la Plaça dels Furs, als Sequers. L’event està organitzat per Gerson Talens Meló amb el patrocini i col·laboració de la regidoria d’Esports. 

S’anuncien activitats a partir d’eixa hora com una passarel·la de la Protectora d’Animals, una exhibició del grup de rescat Mare Nostrum amb gossos “Terranova”, una exhibició d’habilitat i obediència a càrrec del grup Oxican i a partir de les 16, 30 el concurs popular on podran participar-hi tot tipus de gossos. Hi haurà premis per a tots els participants, 150 medalles, trofeus i obsequis de pinsos.
-

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Que fan este any a festes?

Anònim ha dit...

Supose que moltes coses, com tots els anys. Ja ens ho dirà Pilar un dia d'estos perquè si fem cas a comentaris ni el soci, el Bloc, sap res encara.
Pobres del Bloc, quin soci li ha tocat que no es trau res de les mans. Igual Pilar espera que l'alcalde estiga de vacances, i així presenta les Festes amb Carmen com alcalde.
També es diu que ve un grup que fan discmòbil, però això sembla un secret de la regidoria molt amagat.

Anònim ha dit...

La exhibició del grup mare nostrum, es una exhibició de rescat acuàtic no? Si es així, on la faràn?