L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 12 d’agost del 2014

Tavernes contractarà 70 desocupats amb el nou Pla d'Ocupació conjunta Generalitat-Diputació-Ajuntaments.

El regidor de Foment, Josep Llácer

El nou Pla d'Ocupació de la Generalitat-Diputació-Ajuntaments assigna 70 treballadors a Tavernes, i segons ha dit el regidor de Foment, Josep LLàcer, de Compromís, hi ha pensat contractar pintors per a pintar tots els senyals de Tavernes i platja així com obreres per a reparacions de les voreres i també peons per a la brigada d'oficis múltiples. També es preveu cobrir una plaça per a substituir una baixa per maternitat a la biblioteca. 

La inversió a efectuar per l'Ajuntament de Tavernes pot estar pròxima als 23.900 euros dels vora 70.000 euros que es calcula pot tindre el cost total.

La Generalitat Valenciana i la Diputació de València col·laboren amb els ajuntaments per a engegar aquest nou Pla d'Ocupació que té com objectiu la lluita contra l'atur de forma efectiva després que el primer pla del 2013, com en el seu dia ací en La Cotorra ja vam informar, fóra un autèntic fracàs per la quantitat d'impediments i condicions que contemplava i que va fer que els empresaris no contractaren massa. 

Això sembla ser que s'ha resolt en aquest pla que, al contrari de l'anterior programa del 2013, contempla que siguen els ajuntaments els que contractaran directament a persones en atur empadronades en els seus municipis. 

Els Ajuntaments es faran càrrec de la tercera part del cost i contractaran per un període màxim de dos mesos i sense superar les 20 hores setmanals. Entre les condicions: que els aspirants hauran d'estar inscrits en el Servef tres mesos abans de la publicació de l’ordre, cosa que va ser el passat dimecres i per tant des d’abril. Serà el Servef qui confeccionarà el llistat segons la baremació contemplada a la norma i han de ser aturats de llarga durada, joves menors de 25 anys (un terç com a mínim dels contractats) o majors de 45 anys. 

El nou pla d'ocupació conjunta invertira a la Safor-Valldigna un total de 590.368 euros, amb aportació de 393.575 de la Generalitat i la Diputació i de 196.783 pels ajuntaments.

El pla pretén promoure obres i serveis d'interès general o social a través de persones aturades i es preveu que, en general, els municipis dediquen els nous contractats a treballs de manteniment urbà, reparació de mobiliari, parcs i jardins, la neteja de sèquies i camins rurals.
-