L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 26 d’agost del 2014

Tavernes pot assolir avui temperatures de 35º C. i fins i tot superiors.



La Direcció general de Protecció Civil i Emergències del Ministeri de l'Interior ha donat avís que avui dimarts, 26 d’agost, s’esperen altes temperaturas al litoral valencià i que poden arribar a 39 graus en algus punts . 
 
L’avís es dóna després de conéixer les prediccions de l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) i que contemplen per a Tavernes temperatures fins a 35 graus.

Les màximes temperaturas s’esperen aconseguir a la costa del País Valencià, mentre a les comarques centrals arribaran als 38 graus a l'interior, així com a la costa d'Alacant i la Vega del Segura. 

No cal ni dir que en dies com aquests es recomana a les persones que s’exposen a altes temperatures mantindre's en llocs ben ventilats, la reducció al mínim de l'exposició al sol, i més si es practiquen activitats físiques, roba de colors clars cobrint la major part del cos i cap i combinar la ingesta de molta aigua i líquids com sucs amb menjars "lleugers i regulars" com fruites i hortalisses. Cal també parar molta atenció amb les persones majors i malalts, axí com els que viuen sols.
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Quina caloooor!!
A les 9 ja fa 31º a la plaça