L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 28 de setembre del 2014

Avui a la Casa de la Cultura celebració del Dia Internacional de la Traducció


Avui se celebra el Dia Internacional de la Traducció a Tavernes, per segon any, a les 12.00 hores del matí i en el vestíbul de la Casa de la Cultura un acte amb la intervenció de l'escriptora i traductora de Tavernes, Encarna Sant Celoni, que dirigirà la lectura de poemes traduïts de l'anglés amb participació dels assistents.

A l'acte actuarà com a convidats l’Ajunt de la Bóta, que ens oferirà una mostra del seu repertori més anglòfil. 

L'acte estava anunciat inicialment per a celebrar-se al Moli del Pla, però s'ha traslladat a la Casa de la Cultura en previsió de mal oratge.