L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 14 de setembre del 2014

FESTES DEL POBLE 2014: 2n Concurs Caní

 
Les Festes del Poble van acollir ahir el “2 Concurs Popular Caní”  en la zona arborada de la Plaça dels Furs, als Sequers. L’event està organitzat per Gerson Talens Meló amb el patrocini i col·laboració de la regidoria d’Esports que dirigeix Josep Llácer. 
 

A partir de les cinc de la vesprada es van efectuar activitats, com una passarel·la de la Protectora d’Animals, una exhibició del grup de rescat Mare Nostrum amb gossos “Terranova”, una exhibició d’habilitat i obediència a càrrec del grup Oxican i el concurs popular on van participar tots els que ho van desitjar.
 
 
Molt bona presència de publics i molt animada l'activitat. Al final de la jornada, van haver els repartiment de medalles, trofeus i obsequis de pinsos als participants.
-