L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 13 de setembre del 2014

FESTES DEL POBLE 2014: Actes d'avui dissabte dia 13

Clica damunt per agrandir
La processó de la "baixà" del patró de la ciutat és l'acte que obre oficialment les festes de Tavernes, però al llarg del dia, i des del matí són moltes les activitats organitzades de les quals podrem gaudir. Així, aquest matí a la Plaça Major tindrà lloc el "Xé Concurs de Xarangues" i el pregó de festes, mentre a la vesprada podem assistir a la segona exhibició de gossos als Sequers. A la nit, el XXVII Festival de Balls Populars i actuació de l'Orquestra Zeppelin al Passeig del País Valencià.

I recordeu que tenim activitats esportives com el torneig de basquet 3 x3, el tir i arrossegament de cavalls, la final de les 24 hores de futbet i inici de les 24 hores de bàsquet i natació per a xiquets en la piscina.

Que en gaudiu!!!
-