L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 21 de setembre del 2014

FESTES DEL POBLE 2014: Bankabaret: les causes de la crisi en clau d'humor

 
Anit, la companyia de teatre d'Alcoi "La Dependent" va saber arribar a la gent amb la seua versió musical de la crisi que patim des de fa ja massa anys.
 
Durant una hora i mitja, que es van fer molt curtes, els quatre personatges van contar, a través de la vida d'una família qualsevol, les expectatives d'una societat que semblava que sempre creixeria, la corrupció política en l'expansió immobiliària, l'escalt per sorpresa de la bambolla, el rescat dels bancs i com el govern s'ensanya ara en retallar per reomplir la cistella de l'estat. Funcionaris, sanitat i educació són les més perjudicades.
 
 
Una molt bona obra musical en clau d'humor, amb molta sàtira i mala bava. De com hem arribat fins ací i el perquè estem patint tant, explicat de la manera més clara i entenedora. 
 
Els actors, uns grans professionals, van ballar i cantar, van saber comunicar-se amb la gent que omplia la plaça i va quedar encantada.