L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 30 d’octubre del 2014

El govern municipal de Tavernes no puja el preu de l'aigua potable per tercer any consecutiu


La regidora explica al plenari la proposta de no pujar els preus

Tavernes mantindrà en el 2015 el preu de l'aigua potable. La regidoria de Contractació decideix no revisar a l'alça el preu de les tarifes i això  farà que Tavernes mantinga invariables els preus durant tres anys consecutius.


La regidora Llum Sansaloni va presentar al plenari la proposta de no pujar l'aigua potable i aquesta va ser aprovada per unanimitat. En la sessió es va rebutjar la proposta de Hidraqua, l'empresa concessionària, de revisar a l'alça les tarifes que els veïns paguen per l'aigua potable per al 2015.

Llum Sansaloni ha remarcat que "la tarifa de l'aigua potable no puja. Són tres anys consecutius amb els mateixos preus, sense pujades i és una mesura amb la qual, com ja passa amb la baixada que hem fet de l'IBI, l'Ajuntament beneficia les families de la ciutat, ara més necessitades que mai de recursos per la crisi".

La regidora ha explicat que la resolució s'ha pres en base als estudis tècnics, els quals han determinat que no hi ha cap circumstància que obligue a una pujada i per tant, s'ha decidit el manteniment de les tarifes.