L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

divendres, 24 d’octubre del 2014

Fanny Grau, menció honorifica del 29é Premi BMW de pintura

La pintora i la seua obra
La vallera Fanny Grau ha estat guardonada amb una de les 10 mencions honorífiques que atorgava el 29é Premi BMW de Pintura. Sobre els 800 artistes de tota Espanya han participat en aquesta edició, on Fanny Grau ha estat premiada.

El jurat, format per crítics de l'art, periodistes, pintors, escriptors, membres de la RAE, de la Real Academia de la Historia, catedràtics en belles arts i directors de revistes artístiques entre altres; decidiren que Fanny fora una de les artistes a rebre la Medalla d´ Honor.

Passió, innovació i sobretot ganes de treballar és el que ha fet que la creadora de "La Cambra de l'Art" haja estat reconeguda pel jurat d'aquestos premis tan prestigiosos dins del món de l'art.
Enhorabona.
Segons Ona Valldigna.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Enhorabona Fanny