L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 8 d’octubre del 2014

L'Ajuntament asfalta dos trams dels carrers Colom i Sant Benet

Passeig Colom on s'aprecia el mal estat de la calçada
Passeig Colom després de l'asfaltat

 L'Ajuntament de Tavernes, a través de la regidoria de Contractació i Obres que dirigeix la regidora de Compromís, Llum Sansaloni, ha efectuat avui els treballs d'asfaltat de dos trams dels carrers Sant Benet i Colom. L'asfaltat ha tingut un cost de 15.000 euros que ha pagat l'Ajuntament de fondos propis.

La regidoria de Contractació i Obres ha escollit aquest dos trams de carrers en base a criteris tècnics que han valorat tant l'estat de la calçada como la càrrega de vehicles que suporta, tenint en base que son dos dels carrers més transitats de la ciutat.

Amb l'execució d'aquest obra es pretén millorar l'asfaltat en molt males condicions dels dos carrers, tal com es pot comprovar en les fotografies i en especial el Passeig Colom, però també augmentar la seguretat vial i facilitar i millorar els accessos a instal·lacions municipals esportives i educatives.

El primer tram del Passeig Colom és la via d'entrada obligatòria al Poliesportiu i Camp Municipal de Futbol, Camp de Vergeret, Piscina Municipal i el CEIP Alfàndec, que és el major centre escolar de la ciutat. El segon tram, el Carrer Sant Benet entre el Carrer Divina Aurora i la Immaculada, és una via d'eixida del casc urbà i a més un dels carrers que porten  a l'IES VAlldigna i CEIP Sant Miquel. 

Tram del carrer Sant Benet on s'aprecia el mal estat de la calçada per davall de la preparació d'asfaltat
Segons hem pogut conéixer, la regidoria de Contractació i Obres estudia altres actuacions en carrers que ho necessiten, i que podran executar-se tal com l'Ajuntament vaja tenint disponibilitat econòmica.

Cal recordar que el pressupost municipal per enguany és de 15 milions d'euros, una quantitat que xoca frontalment amb els 21 milions del pressupost del 2010, el darrer de l'anterior govern. ¿I per què ho diguem? Perquè davant alguns comentaris de si es fa poc, hem de ser conscients primer de la realitat econòmica de l'Ajuntament i saber que té unes despeses semblansts a les del 2010, però disposa de 6 milions d'euros menys - 1.000 milions de les antigues pessetes- per poder fer inversions. I damunt, l'Ajuntament ha deixat de recaptar 1'2 milions per la rebaixa que ha fet de l'IBI. 
-

7 comentaris:

Anònim ha dit...

La vorera dreta que s'aprecia a la foto del carrer San Benet no pot tindre mes clavills. Tot no es tirar asfalt per deixar bé els carrers.

Anònim ha dit...

Mes servicis mes impostos. Tot no es rebaixar l'IBI, pagar menys, i voler tindre les coses iguals.
Ja t'ho han dit: el govern actual té 6 milions menys d'ingressos que el del darrer del PP.
I eixa falta d'ingressos i rebaixa de l'IBI, 1'2 milions de menys, s'ha de notar.
REbaixa d'impostos i millos serveis son incompatibles.
I els diners no els caguen els gossos, que si aixi fora, milionaris.

Anònim ha dit...

Pues si per a tu es abans la calçada ( per on circulen vehícles ) que la vorera per on caminen les persones. Vas ben encaminat.

Anònim ha dit...

Per què no arreglen voreres a la platja? La zona Pa Dur està de pena.

Anònim ha dit...

Jo no he dit això. Això ho has dit tu.
Jo he dit que més reparacions i més serveis, mes impostos.
Com en ta casa: si vols tele de led i 3D, canal plus, cotxe de primera i anar de sopar tots els caps de setmana, necessites més jornal.
Que no estic tan tonto per saber que hi ha voreres que els fan falta les reparacions.
Com també sé que en la passada legislatura es varen gastar milers i milers d'euros en canviar voreres que estaven bé per unes altres i moltes zones del poble on calia no van fer res.
Unes coses darrere altres.

Anònim ha dit...

Un matís: l'asfaltada del carrer Sant Benet arriba fins l'Inmaculada i no fins el Cantalot. Però gràcies per asfaltar-lo que falta tenia i per recordar que el poble acaba al carrer Portalet i no al Divina Aurora.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Gràcies per la puntualització.