L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 23 d’octubre del 2014

L'Ajuntament de Tavernes convoca el Pla d'Ocupació Conjunt amb les Administracions Públiques

 
 El regidor de Compromís, responsable de regidoria de Foment, Josep LLácer, ha confirmat la participació de l'Ajuntament de Tavernes en el Pla d'Ocupació Conjunt de les Administracions Públiques Valencianes. El Pla d'Ocupació permetrà contractar 29 peons per a obres locals dins dels objectius de "promoure la contractació de persones desocupades mitjançant l'articulació d'un programa d'ajudes institucionals dins del 2014".

El regidor de Foment, Josep Llàcer, ha confirmat que l'Ajuntament hi participarà amb una aportació de 17.791 euros i ho farà junt amb la Diputació de València i la Generalitat, institucions que aportaran fins al total de 53.373 euros, que és el cost del Pla a Tavernes, i que sufraguen les tres entitats.

L'Ajuntament de Tavernes ha aprovat la convocatòria del Pla d'Ocupació i ha donat a conéixer les bases de contractació dels aspirants "que seran proposat pel SERVEF entre els desocupats inscrits, almenys des de tres mesos abans", ha indicat el regidor Llàcer.

Tavernes oferirà un contracte a 29 persones, classificades com a peons d'obres públiques, i amb preferència de contractació per a desocupats de llarga durada (més de 365 dies), jóvens menors de 25 anys i majors de 45. La selecció inicial preveu contractar una persona per família, quantitat que es pot augmentar si, acabada la contractació inicial, queden places disponibles.