L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 22 d’octubre del 2014

S'atrapa més prompte a un mentirós que a un coix (dita del poble)



I això es el que li ha passat al blog oficiós del PP que, com no! continua fent de la mentira i la manipulació la seua raó de ser.  Ara diuen que ens han filtrat un document oficial i que l'hem publicat abans que altres mitjans. Això és fals i és demostrable que és fals. I ho demostrem.

La Cotorra de la Vall va rebre el dilluns 20 per la vesprada un comunicat de premsa del Grup Compromís: un text i un document adjunt referent al text, la firma de la resolució de l'alcaldia dels habitatges de lloguer. Adjuntar documents és un recurs habitual dels comunicats de premsa ¿no és així senyors periodistes?

Apareixem al comunicat com a cc.oo. cosa que vol dir que s'ha enviat a molts mitjans i en ocult.  De fet l'hem vist publicat en altres llocs i entre ells, Las Provincias. Si el blog oficial del PP  s'haguera molestat a preguntar-li-ho al seu amic i company de LP  potser no hagueren clavat la pota, i tampoc hagueren mentit i difamat. Però estem parlant del blog del PP de Tavernes: la mentira i la manipulació com a raó de ser.

Ací teniu la captura de pantalla demostrativa que la nota de premsa la rebem dilluns dia 20 octubre. Google  no especifica l'hora quan el dia ja ha passat i la captura que veieu és d'avui dimecres.


Captura pantalla de la recepció de la NP

Las Provincias el publica eixe mateix dia 20 a les 23:43 hores. Això sí una simple noteta-notiua d'uns quants renglons perquè facilitar vivendes socials és una noticia positiva per al govern municipal, per això la ninguneja  i l'acaben amb uns quants renglons.

Publicació a LP: dilluns 23:43 hores

El diari digital "Serpis" ho publica també eixe mateix dilluns a la mitjanit, a les 00.00 hores del dia 20  diu la web. Ho podeu vore a continuació.

 
Serpis ho publica dilluns a mitjan nit
 
També ho publica però el dia 21 "Gente de la Safor" sense especificar l'hora.



I també ho fa "Safor informatiu" eixe dia 21 i publica el document adjunt.  Disculpeu-nos, però com que la captura de pantalla resulta massa gran consulteu l'enllaç i cliqueu damunt de la imatge del document per engrandir.

http://saforinformatiu.es/tavernes-rehabilitara-quatre-habitatges-per-cedir-les-a-veins-necessitats/

Nosaltres ho vam publicar també eixe dia dia 21, dimarts. I vam publicar la nota i el document adjunt com també ha publicat SaforInformatiu. Ni hem estat els primers ni els únics. Ni hem comés cap delicte, a no ser que informar siga delicte que igual per al PP si que ho és.


Conclusions 

Són molt clares. A banda de la manipulació dels fets i de la mentira als veïns de Tavernes, i de la difamació cap a l'alcalde i a aquest blog que traspua tota la informació del blog oficiós del PP una cosa és evident: 

- Els sap mal la informació transparent,

- No aguanten que s'informe al poble

- No volen que els veïns sàpiguen el temes de gestió municipal.


- No soporten La Cotorra perquè és informació veraç i verídica i ben contrastada.

El blog oficiós del PP actua igual, ni més ni menys, com fan els seus majors en les institucions, en Les Corts Valencians i en el govern valencià: 

- amaguen els documents
- oculten la informació als valencians
- neguen els documents als diputats de l'oposició i quan perden en els tribunals, recorren per no lliurar documents públics com la resolució de l'alcaldia.
- fan de l'opacitat i la falta de transparència la seua raó de ser.

I damunt tenen la barra de copiar-nos les il·lustracions de La Cotorra per usar en els "articles-fem" que publiquen !!!

-

5 comentaris:

Anònim ha dit...

No em sorpren. Porten 3 anys intentant desprestigiar este govern. Difamant, mentint, fent mocions de censura i parant qualsevol cosa positiva per al poble... Una vergonya de oposicio destructiva!

Anònim ha dit...

No és normal que el gabinet de premsa treballe només per a un mitjà valler, si el passa a La Cotorra encara que siga a través de Compromís hauria de lliurar-lo també als demés blogs o als partits afins. Això seria informar amb iguals condicions a tots els ciutadans,als quals representa l'Ajuntament, als que lligen este blog i també als demés. És molt fort que es publique la notícia a mitjans comarcals i no a tots els del poble. Això al meu poble es diu partidisme institucional.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Per que no t'assabentes primer si això que dius es veritat? Estàs fent com el PP parlar sense saber les coses.

Primer: no hi ha gabinet de premsa municipal des que alguns obligaren a finiquitar-lo, situació massa sabuda per tots.

Segon: a nosaltres ens passa Compromís les seues notes, i si ens les passa que sempre no ho ha fet, és a petició nostra. Si t'interessa que te les passen segueix el mateix camí que nosaltres: demana-les. Tenen un blog per fer-ho.

Tercer: Mai, mai, mai (com Sant Pere tres vegades) no hem rebut cap nota oficial de premsa des del gabinet de premsa de l'Ajuntament ni quan existia ni ara, que sembla ser ho fa el gabinet d'alcaldia des que es va desfenestrar al Sr. Bufante.

Quart: El gabinet d'alcaldia i pel que sabem, a banda dels diaris i ràdios, nomes envia notes de premsa a un únic mitja en el poble, el més veterà. Si cal nosaltres ho demanarem.

Cinqué: la nota de premsa que publiquen avui l'hem copiada del web municipal.

Per tant, has confós les notes de premsa que fa Compromís de la gestió dels seus regidors, que si que les rebem, amb les notes institucionals del gabinet de premsa o gabinet d'alcaldia que mai no h'hem rebut cap.

Eixa acusació de partidisme des del gabinet d'alcaldia seria bo que te l'empassares.

Anònim ha dit...

Pueda ser tengan ustedes razon.
Pero de las imagenes que ustedes dicen les han cogido de su blog, de este blog y que publican en su blog.
Ustedes han eliminado todas las imagenes menos una.

A que se debe esta reacción?
Es algo cierto lo que dice el medio afin al PP?
Si lo publicais y lo quitais, a medias le dais la razón.

Algo se quiere ocultar.

O esa es la sensacion que se trasmite.

Un saludo

La Cotorra de la Vall ha dit...

Puede ser que tengamos razon... i tant com en tenim!!!.

La il.lustració que ells gasten com a la contestació de l'alcalde en el facebook està copiada de la Cotorra. Les nostres il·lustracions sempre tenen el detall, amagat clar i que no direm, per si es presenta demostrar que son nostres.
Encara que en aquest cas es que no fa falta ni dir-lo: ja és casualitat que dos captures del feix tinguen la mateixa data, les mateixes mesures i proporcions i els mateixos me gusta en dos blogs diferents i en noticies publicades a hores diferents i suposadament fetes les captures per persones diferents.

I disculpe però no hem suprimit res. No hem llevat cap il·lustracio o document de La Cotorra.
No sabem a què es referix voste. Ara si son els documents que ells publiquen estan ací i ben visibles.

Copie l'enllaç i els vora

http://lacotorradelavall.blogspot.com.es/2014/01/lestat-de-la-questio-al-voltant-de.html

Mire si es cosa del seu navegador o connexió a internet que no veu be les imatges.

Perque suprimir res.