L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 8 de novembre del 2014

Compromís-Bloc informa a la ciutadania quin és l'estat actual en que es troba la piscina coberta


El Grup Municipal de Compromís-Bloc de Tavernes davant la informació apareguda ahir al diari "Las Provincias" on afirmava que l'Ajuntament "pudo pagar la piscina con un prestamo ICO" ha remés una nota on s'indica que "la notícia és errònia, inadequada i cal rebutjar-la perquè confon la bona fe de la ciutadania de Tavernes"

El Grup Municipal de Compromís afirma en una nota informativa dirigida a l'opinió pública de Tavernes que "el préstec ICO de 900.000 no es podia, ni es pot aplicar a pagar la piscina".

La nota remesa als mitjans de comunicació explica amb detall de quina és la situació que hi havia l'any passat en la piscina, una situació que quan ha passat més d'un any no ha variat per a res.

Així, es recorda que l'empresa a la qual el PP va donar la concessió i que havia estat valorada amb un zero per Intervenció "es troba amb concurs de creditors. El proces encara no està conclós, està tutelat per un Jutjat del mercantil i fins que el jutge no resolga, no es podrà iniciar cap procés de liquidació, ni es pot traspassar la propietat a l'Ajuntament". I en eixes circumstàncies "és impossible liquidar quantitat alguna". 

Compromís-Bloc reconeix l'impàs en que es troba l'Ajuntament perquè, d'una banda, l'empresa concessionària no disposa de diners per acabar les obres i d'una altra banda el jutge no ha ordenat que l'empresa es liquide per a a desaparéixer. Per tant, l'Ajuntament ni pot iniciar la liquidació de l'obra, ni pot iniciar la liquidació del servei de la piscina coberta ni pot procedir a indemnitzar a l'empresa la quantitat que siga per adquirir la propietat.


Compromís-Bloc es rotund i categòric en la nota: l'Ajuntament no hauria pogut mai pagar la piscina amb el préstec ICO perquè l'any passat existia- i encara existeix actualment- una concessió administrativa d'explotació, i no ha caducat i està vigent.

En conseqüència, "no s'ha efectuat cap liquidació de la concessió perquè està vigent i no es podia ni es pot ara dedicar cap euro a eixe concepte, fins i tot encara que les arques municipals disposaren de 100 milions".

La nota del Grup Municipal de Compromís-Bloc acaba lamentant les d'informacions publicades "per incorrectes i errònies, només contribueixen a crear confusió entre la ciutadania de Tavernes".

-Segons la nota remesa per Compromís-Bloc 

 La nota de premsa que el grup Compromís-Bloc ha remés als mitjans de comunicació ve a confirmar novament el que el govern municipal va argumentar en el plenari del passat dilluns: l'Ajuntament ha concedit l'ús i explotació, i no pot dedicar un euro a la piscina mentre l'empresa no renuncie a eixa concessió d'ús i explotació, es liquide i torne a mans municipals. És un cas idèntic al de l'aparcament: quan renuncie l'empresa, tornara a l'Ajuntament que estarà obligat per llei a pagar-li la liquidació.

També més o menys ve a coincidir amb la informació que nosaltres publicàrem ahir en base al debat que va haver en el plenari de dilluns.


I de tot aquest tema una cosa està clara: el PP quan va concedir l'explotació de la piscina la va donar a l'empresa pitjor valorada per intervenció. ¿Per què?. ¿Què hauria passat amb la piscina si en comptes de concedir-la a una empresa valorada amb un 0 per intervenció, s'haguera concedit a una empresa com FCC que també es va presentar a concurs?

Esperem i desitgem que algun dia, algun responsable d'haver fet aquesta empastrada ho explique a Tavernes amb la mateixa claredat i transparència amb que Compromís-Bloc explica al poble quina és la situació actual.





3 comentaris:

Anònim ha dit...

Estaria be vore l'estat actual de la piscina, tal i com es trobe el seu interior en l'actualitat

Anònim ha dit...

Y lo bonica que va quedar la foto de inaguracio del parc dels vents..
El demes que importa..
Nosaltres inagurem coses en els dines dels ciutadans i despres les dexem de costat..sera bonic axo..

Anònim ha dit...

Tampoc es massa bonic deixar-ho sense manteniment, com ara.