L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimarts, 25 de novembre del 2014

El musical infantil "Aladín, un musical genial" obté cinc Premis del Públic BroadwayWorld Spain.



L'espectacle infantil "Aladín, un musical genial" de l'empresa de Tavernes "Trencadís Produccions S.L" ha estat premiat amb cinc Premis del Públic BroadwayWorld Spain. Aquest reconeixement li arriba un més després d'haver aconseguit el premi al "Millor Musical Familiar". 

La gala dels premis es va celebrar ahir per la nit al Nuevo Teatro Alcalá de Madrid. "Aladín, un musical genial", "No son maneras de tratar a una dama" i "Mierda de artista" van ser els espectacles que aconseguiren més guardons. 

Els premis aconseguits són: 

Millor escenografia: Luis Crespo (Aladín, Un musical genial)
Millor il·luminació: Juanjo Llorens (Aladín, Un musical genial)
Millor vestuari:- Joan Miquel Reig (Aladín, Un musical genial)
Millor coreografia: Pachi G. Fenollar (Aladín, Un musical genial)
Millor actriu principal - (Empat) Erika Bleda (Aladín, Un musical genial) i Elena Medina (Los Miserables)

Trencadís Produccions S. L es una empresa que té la seu a la nostra ciutat i està dirigida pel valler Josep Mollà, autor del libreto de l'espectacle, conjuntament amb Josep Tomàs Chàfer de Llocnou d'en Fenollet, que actua com a director de l'espectacle.

L'obra "Aladin un musical genial" s'ha representat per tota Espanya i ja ha assolit més de 100 representacions des que ès va presentar al Teatre Chapi de Villena fa ara un any. 

La nostra enhorabona a tot l'equip i molt especialment al nostre paisà Josep Mollà.