L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 12 de novembre del 2014

El TS afirma que la Generalitat no era competent per a prohibir TV3

Reemissor del Monduver que donava senyal a la Valldigna
El Tribunal Suprem (TS), de Madrid, ha anul·lat el cessament de les emissions de Tv3 en el País Valencià i la multa de 100.000 euros imposada per la Generalitat Valenciana del PP a la Fundació Ramón Muntaner, entitat cultural que feia possible la repetició del senyal. El TS entén que la Generalitat no tenia competències per a sancionar la repetició d'aquestes emissions per correspondre a l'Estat.

L'Alt Tribunal estima dos recursos interposats per la fundació contra la sentència dictada pel TSJ valencià que recolzava el tancament provisional de repetidors de Tv3 en el territori valencià i la multa fixada pel Consell.

L'any 2008 la Directora General de Promoció Institucional va dictar una resolució on acordava el cessament de les emissions, i en una altra resolució se li va imposar una sanció de 100.000 euros i es va ordenar el cessament immediat de les emissions televisives.
-

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Tot de categoria, però, ens tornarà els diners per a la multa Eliseu Climent?

Anònim ha dit...

A tu el tornaran ben poc. Tu no vas ajudar en res. La gent que ajudem no volem diners tornats, volem que es dediquen pro cultura i llengua dels valencians. Menut mentiros.

La Cotorra de la Vall ha dit...

S'ha de dir i saber que la major quantitat de les multes foren avalades pel patrimoni artistic de la mateixa entitat i les donacions d'obres d'art d'autors compromesos amb el País Valenciá. L'autor del primer comentari no sembla estar molt assabentat de les coses de les quals parla.

Anònim ha dit...

Jo vaig participar al micromecenatge i comprar còpies de la litografía de Tàpies (mira si estic assabentat o no), però no m'inporta la llengua ni la cultura. Sols volia vore els partits del Barça, i ara vullc els meus diners si és que els tornen a ACPV. Eixos diners no són seus.