L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

divendres, 21 de novembre del 2014

Espanya s'escriu amb "B", un projecte d'explicació de la corrupció a l'Estat


"España se escribe con B" (en referència a la caixa B) és una web-sèrie documental que tracta sense cap tipus de censura la corrupció política en l'Estat espanyol. Hi ha capítols dedicats a explicar quins són els grans escàndols de corrupció existents en cadascuna de les comunitats autònomes.

El primer capítol ja té tràiler (falta el dia d'estrena) està dedicat, com no, al País Valencià, al qual denominen la "Champions League de la Corrupció " per l'acumulació de casos. En 50 minuts s'aborden trames com Cooperació (Rafael Blasco), Emarsa, Brugal, Gürtel, el saqueig de RTVV o les actuacions de Carlos Fabra en la Diputació de Castelló.

Hi participen el valler Vicent Mifsud, president del Comitè d'empresa de RTVV, el periodista Sergi Pitarch, Sergi Castillo, autor del lliure "Terra de Saqueig: La trama valenciana de Gürtel', les diputades de Compromís Mònica Oltra i Mireia Mollà i el diputat del PSPV Josep Moreno.

El primer documental web ha sigut autofinançat pels autors, Eugenio Císcar i Juanma Caurin, i ha comptat amb la col·laboració de diferents professionals i es podrà veure de forma gratuïta en plataformes com youtube o vimeo amb l'objectiu d'arribar al major nombre de persones. Els següents es confia comptar amb suport econòmic mitjançant programes de micromecenatge.

Avanços