L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 18 de novembre del 2014

Les obres d'habilitació del primer parc caní i de mascotes s'ha iniciat en la zona d'Els Sequers.




L'empresa contractada per la regidoria de Contractació i Obres que dirigeix Llum Sansaloni, tal com es pot vore en la fotografia, ha  començat a col·locar les tanques del parc caní, una instal·lació que ocuparà un superfície de 2.200 metres quadrats, completament tancada i amb dues portes d'accés.

El servei ha de conciliar la vida de les famílies que tenen mascotes i aquelles que no en tenen i té com objectiu cobrir la necessitat dels propietaris de mascotes de disposar d'un lloc on deixar els animals solts, sense limitació d'horaris i sense que representen cap problema als demés veïns i a les persones que no en tenen que els seus fills juguen en zones netes, sense cap perill i diferenciada de la dels animals.

La inversió municipal es de 7.300 euros i s'ha encarregat a una empresa especialista que ha ofert el millor preu. 
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

No em posicione ni a favor ni en contra del fet d´establir parcs canins i per a les mascotes, però considere que s'esta espatlant una magnifica zona verda. Trobe que hi ha altres llocs més apropiats per a aquestes zones(junt amb el riu, al costat del polígon.... A més a més, el fet de ser un àrea tancada vorem els resultats...espere´m que funcione i es done un ús apropiat.

Anònim ha dit...

Clarament estic en contra de donar-li eixa utilitat a una zona tan extensa del parc. Segur que no s'ha tingut en compte l'opinió dels residents de la zona. ¿Es una mida que afectara a la desaparició dels excrements dels gossos en les voreres de TAVERNES? Clarament, no. Com a resident en la zona, crec que lo únic que s'aconsegueix amb aquest parc caní es la presencia de mals olors i que no pugam gaudir de pràctiques esportives o simplement d'un agradable passeig. Ya se que s'aproximen eleccions i que hi ha que demostrar que es fan coses, pero esta es una decisió que no es útil per al poble.
Els que tinguen animals de companyia, que els traguen a passejar i que arrepleguen les deposicions, (encara hi ha qui no ho fa), pero el parc, que es deixe per a disfrute dels ciutadans.