L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 11 de novembre del 2014

L'ESTAT DE LA QÜESTIO: Tavernes i la Valldigna es quedaran de nou sense projecte del riu Vaca pel vot en contra del PP


El PP ha complit les instruccions del ministeri d'Hisenda i no ha admès cap de les 4.068 modificacions presentades al projecte dels Pressupostos Generals de l’Estat per l'oposició.

O siga que un any més ens quedarem sense diners per al projecte de millora i canalització del riu Vaca o, també, per a l'inici d'un Centre d'Interpretació del jaciment de Bolomor, úniques esmenes – que sapiguem- específiques per a executar a Tavernes o la Valldigna i que van ser presentades pel diputat de Compromís, Joan Baldoví.

I quines esmenes ha acceptat el PP? Efectivament, només les seues pròpies, 98 esmenes presentades pel propi grup conservador van ser incorporades al projecte en el tràmit de ponència.

"No hi ha voluntat negociadora" és l'opinió general dels grups de la càmera de Madrid i serà la primera vegada en què el grup majoritari no admeta ni una sola esmena a l'oposició en els treballs de la comissió de Pressupostos. L'any passat el PP en va admetre dues, una a CiU i una altra a Coalició Canària quan l'any anterior, foren altres quatre... entre més de 4.000 presentades en ambdues ocasions, xifra igual a la d'enguany.

Queda encara el debat en el ple del Congrés que s'inicia avui dimarts però caben poques esperances. L'oposició manté la totalitat de les seues esmenes però té clar que durant els tres dies de debats el resultat serà quasi el de la comissió: cap serà admesa.

I per a què serveix el debat dels pressupostos en aquestes condicions de majoria absoluta del govern? Per res, i ens recorda el mateix cas a nivell local, quan ací en Tavernes el PP amb la seua majoria absoluta mai no va acceptar cap esmena dels grups de la resta del consistori. Un paripé que no serveix per a res, només perquè el propi PP esmene al seu propi Govern

L'any passat el PP va admetre 17 esmenes, encara que totes retocades per ells. Després, en el Senat, el PP modificava els comptes presentats pel ministre Montoro i es va ampliar a altres 17 esmenes de l'oposició, però açò sí totes elles retocades.

Dijous vinent al president Posada repetirà desenes de vegades "queden rebutjades" i es coneixerà si aqueixes xifres es queden curtes o són superades. L'oposició creu que en els últims pressupostos elaborats pel govern que presideix Rajoy, no hi haurà ni una sola modificació. ¿Apostem alguna cosa?

Siga com siga, una vegada més ens quedarem sense diners per al riu Vaca, mentre l'assessor del PP de Tavernes i alhora cap de l'oposició local es preocupa d'aconseguir diners per a camps de futbol en una  localitat veïna. I damunt, a l'empresa a la que s'adjudiquen. El que s’ha de vore!!!
-