L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 13 de novembre del 2014

Lladres que entreu per Almansa.... (cançó d'Al Tall)


El PP es va lucrar amb fons procedents d'un delicte. L'Audiència Nacional espanyola ha confirmat la interlocutòria del jutge instructor del cas Gürtel, Pablo Ruz, segons la qual el PP es va lucrar amb “fons indiciàriament procedents d'un delicte”.
 
Aquest delicte, assenyala, pot haver estat comès els ex-alcaldes de les poblacions madrilenyes de Pozuelo de Alarcón, Jesús Sepúlveda, i el de Majadahonda, Guillermo Ortega.

El tribunal ha refusat el recurs d'apel·lació que el PP havia presentat contra una interlocutòria dictada pel jutge el juliol passat en què quantificava en 236.864 euros el lucre del PP d'aquestes dues poblacions mitjançant les activitats de la xarxa Gürtel. 

L'Audiència confirma la condició del PP com a partícip dels delictes investigats en la primera època de funcionament de la trama Gürtel, que segons la cronologia que va fer el jutge Ruz, va anar de l'any 1999 al 2005.
-