L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dimarts, 30 de desembre del 2014

433 candidats i candidates podran ser triats per la ciutadania en les primàries de Compromís



Diumenge va finalitzar el termini per a la recollida d’avals i ahir dilluns Compromís va oficialitzar les candidatures per a les primàries de la coalició per a les pròximes eleccions municipals i autonòmiques. Un total de 433 candidats i candidates podran ser triats per la ciutadania per a formar part de les llistes de la coalició Compromís en unes eleccions primàries que tindran lloc del 28 al 30 de gener en votació per internet i el 31 de gener en votació presencial. 


Mónica Oltra serà la candidata de Compromís a la Presidència de la Generalitat en ser la seua l’única candidatura en presentar-se i recollir els avals necessaris. Oltra ocuparà el lloc número 1 per la circumscripció de València. El també co portaveu de la coalició, Enric Morera, serà el cap de llista autonòmica de la circumscripció de València en ser la seua l’única candidatura en presentar-se i recollir els avals. Morera ocuparà el lloc número 2 per la circumscripció de València.


Per a la resta de la llista de la circumscripció de València han sigut un total de 38 els candidats i candidates que han aconseguit els avals necessaris, entre ells l’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, que els aconseguia a les poques hores d’obrir-se el termini.

En la circumscripció d’Alacant, després de la recollida d’avals, els candidats i candidates per a encapçalar la llista en són 5: Josep Nadal, Mireia Mollà, Rafa Climent, Josep Crespo i Marian Campello. Per a la resta de la llista la ciutadania podrà triar entre 20 candidats i candidates.


Els candidats i candidates per a encapçalar la llista autonòmica de Compromís per la circumscripció de Castelló en són també 5: Vicent Marzà, Víctor Garcia, Carles Mulet, Roger Mira i Mònica Alvaro. Les candidatures per la resta de la llista de Castelló en són 11. 

Les primàries de Compromís són obertes a tota la ciutadania i poden votar els ciutadans majors de 16 anys que ho desitgen i s’inscriguen en el cens fins el pròxim 21 de gener.
Vols inscriure’t a les primàries i ajudar a que Jordi Joan? Pots inscriure't a la web
 



2 comentaris:

Anònim ha dit...

Força Jordi !!!

Anònim ha dit...

Diferencia la democracia oberta i practica que fa compromis a la resta de partits