L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 18 de desembre del 2014

ACUDE ofereix una jornada informativa sobre el treball que du a cap als tallers


Dalt, foto d'ACUDE amb les autoritats. Davall, la Junta Directiva

L'associació ACUDE, formada per familiars i amics de persones dependents, ha oferit avui en la Casa de la Cultura el que podríem dir una jornada de portes obertes que ha servit per a conéixer amb més detall les activitats i tallers que du a cap l'associació.
 
ACUDE ha preparat en el vestíbul de la Casa de la Cultura una exposició que tenia una part fotogràfica, on hem conegut les persones que aten, i una exposició de manuals de caire nadalenc i format per figures del betlem, que ha servit per comprendre el treball de psicomotricitat i estimulació sensorial que treballen.

Exposició d'ACUDE

Com es conegut, ACUDE efectua uns tallers dos dies a la setmana a la Llar del Jubilat, on qualsevol persona interessada pot acudir-hi directament en l’horari dels tallers per a informar-se’n. En aquest tallers, els cuidadors voluntaris es dediquen a l'atenció integral de les persones dependents per tal de millorar-los la salut i la mobilitat. També es treballa la psicomotricitat i s'atén la recuperació de les funcions cognitives de memòria, atenció i llenguatge, entre altres, en les sessions dedicades a l’estimulació. Es realitzen treballs amb les famílies o cuidadores per tal que les activitats realitzades continuen en el domicili.


L'alcalde amb una de les persones ateses
A l'acte ha assistit una nombrosa representació dels partits que configuren el consistori valler amb l'alcalde, Jordi Joan, al cap així com molts veïns i familiars de les persones ateses. La Junta Directiva d'ACUDE ha tingut unes paraules d'agraïment a tots per la seua assistència i als membres de la corporació.
-