L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 19 de desembre del 2014

Anem a més amb el PP: La fiscalia presenta una querella contra Francisco Camps i l'ex-consellera Lola Johnson per la Fórmula 1


Poc a poc van complint-se les previsions:  La fiscalia anticorrupció de València ha presentat una querella contra l'ex-president de la Generalitat i actual diputat a les Corts, Francisco Camps, contra l'ex-consellera Lola Johnson, i contra l'ex-pilot Jorge Martínez Aspar. 

El delicte:  per malversació, prevaricació i delicte societari en la compra de l'empresa Valmor per banda de la Generalitat. Aquesta empresa va gestionar les primeres edicions Fórmula 1 a València. 

La fiscalia ha descartat d'entrada denunciar també el president Alberto Fabra, que és qui va signar l'operació de compra de Valmor, perquè considera que els delictes es van cometre en la negociació i confecció del contracte de compra-venda. Fabra va signar el contracte quan va arribar al govern, però era Camps qui havia negociat i gestionat l'operació.
-