L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 31 de desembre del 2014

Avui, 31 de desembre, darrer dia del 2014, hem arribat a 1'5 milions de pàgines visualitzades.

Avui, uns minuts després de la mitja nit, assolíem la xifra de 1'5 milions de pàgines visualitzades en el nostre blog. Sembla com si fos ahir quan, aquell juny del 2008 començàrem un poc en broma una experiència inèdita a nivell local- almenys aleshores- de fer un blog de noticies sobre la Valldigna amb una línia concreta i determinada: la defensa de la terra i políticament al costat de les opcions valencians que la defensen. Això mai ho hem amagat i mai no ho hem negat. 

El nostre objectiu era, a més, afavorir una presència i que foren visibles fets i notícies de caire valencianista que no "eixien" aleshores a la premsa habitual, potser perquè els partits o grups protagonistes no interessaven a l'estatus existent. Si se silencien, no existien. 

Han passat més de 6 anys i en eixe aspecte poc hem avançat: hi ha encara partits i coalicions amb molt poca presència mediàtica - no cal dir noms- malgrat haver assolit uns èxits electorals impensables en aquell 2008. Un tractament molt diferent dels que tenen altres partits que, omplin i omplin pàgines diàries, a pesar que no tenen representació en cap institució actual, o d'altres on si a algun dels seus líders el fa mal l'ungla del dit gros del peu dret, és notició de primera pàgina. Però clar, el temps i l'hora ja no és el mateix. I ara tenim la xarxa i aquests 1'5 milions de lectures ho demostren. 

Amb el temps, la tasca s'ha anat fent més ampla i avui dia com veieu cobrim - o almenys- ho intentem, tots els aspectes de l'actualitat de Tavernes, amb incursions en aquells temes que afecten en general als valencians, estiga on estiga la notícia. 

Tot això ho hem pogut fer gràcies a la implicació i col·laboració del grup de gent que formem l'equip de la Cotorra i que, procurem informar-vos de tot el que passa a Tavernes. 


Cal dir que hem publicat moltes i moltes coses, i cal dir que ens n'hem callat moltes altres... per ara. I una cosa que no pensem mai usar són les qüestions personals com a motiu de la notícia, com els agrada tant a alguns blogs afins a altres opcions politiques de Tavernes, qüestions personals quasi sempre falses i basades en rumors escampats amb la voluntat d'intoxicar i confondre l'opinió pública. Sempre hem defensat que els temes personals i particulars no tenen perquè trascendir més enllà de l'àmbit privat. Si alguna vegada no ho hem aconseguit, demanem disculpes. 

I amb els nostres defectes i les nostres virtuts però sempre des de la informació veraç, exacta i sobre tot ben contrastada, fa només uns minuts que hem arribat al 1'5 milions de lectures, en la segona etapa. Els que ens heu seguit de sempre sabeu que caldria sumar altres 120.000 d'una primera, però siga amb eixos 1'5 milions o amb els 1'6 reals, és clar que la Cotorra no seria possible sense vosaltres, amics lectors i amigues lectores, que dia a dia ens doneu la vostra confiança i recolzament. 

Per tant, 1'5 milions de pàgines llegides i 1'5 milions de gràcies a vosaltres, lectors i lectores, i esperem ser ací en una nova cita als 2 milions de lectures.
-

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona Cotorra!!!

Administrador Quadern ha dit...

Enhorabona

Anònim ha dit...

Enhorabona!

Javier Escrihuela ha dit...

Enhorabona, tot el treball ben fet té la seua recompensa, bon any nou a tots!!!