L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

diumenge, 14 de desembre del 2014

Baldoví: "Amb la Llei Mordassa ens volen amb el DNI a la boca i els braços en alt"

Alguns encara enyoren amb fervor el temps del silenci, quan ningú no gosava parlar alt. Alguns encara enyoren el silenci dels corders, quan ningú no podia eixir-se’n del ramat. Alguns encara enyoren els temps del “salgan con los brazos en alto y el carnet en la boca“.

Per això, han presentat una llei innecessària, inútil i, sobretot, una llei que, per descomptat, serà breu. L’anomenada Llei de Seguretat Ciutadana, però que tots coneguem com la "Llei Mordassa". Una llei que lleva drets elementals, com el d’expressió o el de manifestació. Que fa més arbitrària que mai la qualificació de les infraccions, castigades en una forquilla que va dels 100 als 600.000€. (Sí, has llegit bé, 600.000€) i que debilita les garanties dels ciutadans enfront de l’Administració.

Deia Montesquieu que: “Les lleis innecessàries debiliten les necessàries”. I esta és una llei que no demanava ningú. Només els que tenen por de la llibertat. Però el temps del silenci ja ha passat i els corders ja no volem belar amb mansuetud. Volem cridar ben fort, ben alt, ben clar: NO, NO i NO a esta “llei Mordassa”