L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 28 de desembre del 2014

Campionat de Futbet8 solidari




Organitzat per la U.E. Tavernes i amb la col·laboració de la regidoria d'Esports, ahir es va celebrar un campionat de futbol8 solidari amb la participació d'equips de la UE Tavernes, CF Cullera, UE Almoines, el Real, UD Beniopa i Futbol Base d'Alzira. 

Els partits van ser seguits per molts espectadors a més de familiars dels jugadors, tot acompanyat per una bona organització i ambient de germanar. L'objectiu es va complir amb eixos 450 kilos d'aliments que seran lliurats a Cáritas. 
 

El campionat es va organitzar en grups, dos per cada categoria d'alevins, benjamins i prebenjamins. 

Guanyadors Alevins: Tavernes A i Tavernes B
Guanyadors Benjamins: Tavernes A i Cullera CF
Guanyadors Prebenjamins: Tavernes A UE Almoines 

Els trofeus foren lliurats pel regidor d'Esports, Josep Llàcer i pel president del Tavernes, Francisco Armengol.
-