L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 15 de desembre del 2014

Concert de Nadal a l'església de Sant Pere



  
L'església de Sant Pere ha acollit avui el "Concert de Nadal" que ha tingut com a protagonistes vocals la Coral Polifònica Marinyén i el Cor Infantil del CEIP Magraner acompanyats pel grup instrumental "Sempre per Nadal". 
 

L'església de Sant Pere ha acolliit una gran presència de vallers i vallers - el temple estava ple - i entre ells representants de tots els grups politics de l'Ajuntament. S'ha tingut un especial record per mossen Josep Escrivà, que no ha pogut assistir-hi per malaltia. El president de la Coral Marinyén, i solista del "Cant de la Sibil·la", Paco Boscà, li ha dedicat aquesta peça a qui és considera el fan primer de la coral. Ens anim al desig general i esperem la seua ràpida recuperació. 
 

El repertori ha estat extens i molt variat, interpretat unes vegades pel Cor Infantil del CEIP Magraner en solitari, altres juntament amb la Coral Marinyen, i segons quines peces amb l'acompanyament del grup instrumental "Sempre per Nadal". Una vertadera delicia poder escoltar novament peces i cançons que avui dia podem ja considerar, per la seua popularitat, com part integrant de la cultura mundial. 
 

Entre les cançons interpretades "El tamborilero", "El noi de la mare", "Joia en el Món", "Siyahamba","Dadme albricias" del Cançoner del Duc de Calàbria (Renaixement Segle XVI), "Los campanilleros" (solista Paqui Navarro), "Ator, ator"; "El Cant de la Sibil·la" (solista Paco Bosca i Jordi Lledó) , "Los Reyes Magos" (solista Paula Escrihuela), "Adeste fideles " i "Happy Xmas". 
 

El concert ha estat dirigit pel director de la Coral Marinyén i professor de Musica del CEIP Magraner, Fran Lledó, a qui hem d' agraír l'esforç i el treball entusiasta per conjugar totes les veus i música i així oferir un concert de molt alta qualitat, sense oblidar tampoc l'entusiasme de tots els participants, bé com a veus o com músics, i en especial els xiquets i xiquetes del CEIP Magraner que han brodat la seua interpretació i han donat un especial toc alegre i nadalenc al concert.
-