L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dilluns, 22 de desembre del 2014

Concurs sobre el vocabulari de Nadal de la regidoria de Promoció Lingüística


La regidoria de Promoció Lingüística de l'Ajuntament de Tavernes ha organitzat el "Concurs del Vocabulari de Nadal" per tal de fomentar les bones pràctiques i ús correcte del vocabulari valencià en les festes i temes nadalencs.

El regidor responsable de l'àrea, Josep Llácer, de Compromís, ha indicat que "des d'avui i al llarg de 8 dies es proposarà una pregunta, per endevinar una paraula, i la primera persona a endevinar-la guanyarà un llibre i una samarreta"
 
La novetat, ha indicat el regidor, és que la participació del concurs es farà a través de la pàgina de facebook de "Promoció Valencià Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, i la resposta s'ha de donar a manera de comentari en eixa mateixa pàgina.

Com a normes per a participar s'indiquen no respondre dues vegades o més a la mateixa qüestió proposada i ser major de 14 anys. A partir del dia 7 de gener es faran públics els guanyadors que passaran per l'oficina de Promoció del Valencià a arreplegar els seus premis.
-