L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 14 de desembre del 2014

Durant el govern de Fabra (PP) han mort uns 10.000 valencians sense rebre la prestació per dependència.

 
La Plataforma en Defensa de la Llei de la Dependència s'ha concentrat a València i ha expressat el seu descontent amb la situació que es viu vuit anys després de l'aprovació de la Llei de Dependència. La concentració davant el Palau de la Generalitat sota el lema “Per la dignitat i justícia social: ni copagament ni retallades en dependència i discapacitat” ha reunit a col·lectius en defensa dels serveis públics, depenents i els seus familiars.

La Plataforma en Defensa de la Llei de Dependència ha denunciat que des que governa Alberto Fabra han mort unes 10.000 persones sense rebre la prestació per dependència, mentre els Pressupostos Generals de l'Estat no destinen ni un euro a dependència.

La Plataforma considera que "anem arrere com els crancs" perquè no s'aplica la llei i també per les retallades del PP, situació que porta als dependents a ser el col·lectiu que més retallades ha patit perquè tenen doble afecció: les d'educació i sanitat. A més han de fer front al pagament d'ortopèdia i al copagament perquè el Consell l'ha imposat com una taxa després de la sentència del TSJ que l'anul·lava.

Els jutges afirmen en sentència que és injust, però la Generalitat en fa cas omís i l'imposa com a taxa, ha indicat la plataforma, que ha lamentat que s'ingressen diners per aqueix concepte.