L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 30 de desembre del 2014

FESTIVERN 2014: Acampada, entrades i activitats per a tots els gustos


L'arribada de festiverners i festiverneres a la zona d'acampada gratuïta de l'Ajuntament de Tavernes segueix un ritme continuat i sense aturar-se. Aquest matí, a migdia, eren mes de 1.000 les tendes que s'havien acreditat en la taquilla de la zona d'acampada, i l'arribada continuava de manera que hi havia cua per apuntar-s'hi i que els indicaren el lloc marcat.

L'Avinguda de Marjaletes, a l'entrada mateix de Tavernes, presentava l'aspecte que podeu vore a les fotografies. Bon ambient, molt bona camaraderia i, sobre tot, ganes de passar-s'ho bé i gaudir de la festa. 

També ha seguit a bon ritme la venda d'entrades i l'arreplegada de polseres als que ja hi tenien comprada l'entrada, la clau que els obrira l'entrada a la carpa i actuacions musicals del Festivern. Molta animacio a la Plaça del Polisportiu, lloc on l'organització ha muntat com en anys anteriors la caseta i serveis que faciliten les entrades.

I com que tot no és musica, al llarg d'aquest matí al camps del poliesportiu s'estaven celebrant els campionats de basquet i futbol7, amb un gran ambient i molt bona participació d'equips.

El Festivern, un any més i en van quatre, està omplint Tavernes de jovent, de festa i d'alegria, amb la satisfacció de la majoria de veïns i veïns de vore un ambient que, tal comm els més majors confessen, voldrien haver viscut anys enrrere.