L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 29 de desembre del 2014

FESTIVERN 2014: Primer dia d'acampada, per la nit


Al llarg del dia d'avui, els festiverners i festiverneres han començat a arribar a Tavernes en gran quantitat i han començat a omplir la zona d'acampada. Enguany s'ha avançat en vora un dia l'arribada dels campistes, i això s'ha notat en la zona de Marjaletes que ja presenta a hores d'ara un alt nivell d'ocupació.

No obstant, s'espera que demà al llarg del dia, i coincidint amb el primer dia de concerta a la carpa, l'afluència de visitants a la nostra ciutat augmente, car no es pot oblidar que ja hi ha més de 6.000 abonaments venuts, es confia fins i tot arribar demà dimarts als 7.000 i les previsions arriben a que per a dimecres, dia 31, fins i tot puguen ser vora els 9.000 els joves que, de tots els indrets dels països que compartim llengua, arriben a Tavernes, segons manifestava avui mateix a la SER, Miquel Gironés, un dels organizadors..

Perquè es feu una idea, us oferim una imatge de la zona d'acampada obtinguda fa unes hores, i on es pot vore que del no res, ha sorgit en poques hores una veritable ciutat de tendes. 
Mentres tant, no hi ha mitja de comunicació que es precie que no haja parlat de Tavernes i del Festivern, el festival de musica de les comarques centrals i un dels més importants del circuit d'hivern arreu de l'estat. Ací teniu una mostra, una pàgina del suplement "La Cartelera" del diari Levante-EMV.