L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 23 de desembre del 2014

L'Ajuntament de Tavernes millora les infraestructures del Mercat Municipal.



La regidoria d'Obres i Contractació, que dirigeix la regidora de Compromís, Llum Sansaloni, ha instal·lat un nou aparell d'aire condicionat en l'edifici. Aquesta nova millora per als usuaris i venedors del Mercat Municipal suposa una inversió de l'Ajuntament de 40.000 euros.

La regidora ha assegurat que "a més de millorar les instal·lacions, potenciem el Mercat Municipal amb millors dotacions. El nou aparell facilita l'estada dels veïns en el recinte amb millors condicions perquè no patiran els efectes de les temperatures extremes. També beneficiem la compra en la pròpia ciutat i el comerç local".
 

Sansaloni ha confirmat que el nou aparell disposa de la corresponent bomba de fred i calor, amb la qual cosa es podrà usar en qualsevol època de l'any i actuar com un gran climatitzador de l'edifici.
-