L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dijous, 18 de desembre del 2014

Milers de joves acomiadaran el 2014 en el Festivern de Tavernes.



Tavernes es prepara per a rebre a milers de joves arribats d'arreu de l'Estat entre el 29 i el 31 de desembre d'enguany, 2014. I es que el Festivern, el festival d’hivern de les comarques centrals valenciane que se celebra per quart any consecutiu a la nostra ciutat, ofereix un cartell immillorable per tal de commemorar el seu desé aniversari.
 
Milers de joves compten, a hores d’ara, amb l’abonament que els permetrà gaudir de l’ampli ventall de concerts que se celebraran el 30 i el 31 de desembre a Tavernes de la Valldigna amb motiu del desé aniversari del Festivern. L’entrada inclou Zona d’acampada gratuïta i una àrea destinada a les caravanes. Els festiverners que es desplacen fins a Tavernes  entre el 27 de desembre i el 2 de gener, podran gaudir del 30% de descompte en Renfe. A més, s’ha organitzat diversos Bustiverns. 
 

Amb La Gossa Sorda, Los Chikos del Maíz, Zoo, Sargento Garcia, Aspencat, el Diluvi, Tardor i DJ PlanB direm adéu al 2014 la nit del 31 de desembre. Serà una darrera jornada carregada d’emocions. 
 
Donarem la benvinguda a 2015 amb dos dies de festa festivernera. El 30 de desembre Banda Bassoti, una de les bandes més esperades del Festivern 2014, botarà foc a la penúltima nit de l’any en companyia d’Auxili, Train too Roots, Va de Bo, Dakidarria, Prozak Soup, La Fistula Valcànica, Frida i Charly Efe & Delagang. 
 
 
 

Entre el 30 i el 31 de desembre podrem gaudir d’un bon nombre de concerts, però també del vermut musical amb Andreu Valor i Pelandrusca, d'un concurs de paelles, de xerrades, de campionats de futbet, raspall i bàsquet així com del correbars amb La Trocamba Matanusca i d’una Zona d’acampada gratuïta que comptarà amb una àrea destinada a les caravanes.
 

A més per a obrir boca el 29 de desembre, la Casa de la Cultura de Tavernes de la Valldigna acollirà els concerts de Feliu Ventura i The Gramophone AllStars. En aquest cas l’entrada s’abonarà a banda i podrà adquirir-se a la mateixa Casa de la Cultura el dia 29.


3 comentaris:

Anònim ha dit...

En ganes de vore el poble ple de gent , son uns dies diferents i molt alegres

Anònim ha dit...

pies yo men anire per no voreu.

Anònim ha dit...

I perquè això m'ha fet recordar una dita castellana: La miel no està hecha para los burros.?