L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 30 de desembre del 2014

Ni en tenen, ni la coneixen, de vergonya: les medalles acadèmiques del ministre Wert (PP)

Esperanza Aguirre, presidenta del PP de Madrid; Pilar del Castillo, ex ministra del PP; la banquera Esther Koplowitz, cinc escoles militars i la catòlica Ordre de la Compañia de María Provincial de España, institució on va estudiar el ministre Wert (PP), són alguns dels premiats d'enguany amb la Gran Creu de l'Ordre Civil d'Alfons X el Savi.

La condecoració premia les persones que hagen destacat en l'àmbit acadèmic, de l'educació, la ciència, la cultura, la docència i la investigació. El Ministre d'Educació, José Ignacio Wert, és qui s'encarrega d'atorgar aquests premis. Cal dir que, a partir d'ara, i gràcies al títol, poden ser denominats "'excel·lentíssim senyor".

Les condecoracions fetes públiques la setmana setmana passat han causat sorpresa entre el món acadèmic. Així, Elisenda Paluzie, professora d'Economia de la UB, per exemple, declarava en el Twitter "estar astorada" de veure que el ministre Wert ha condecorat membres del seu propi partit (Aguirre, Del Castillo), la institució acadèmica on va estudiar (Compañia de María), ex-ministres de Cultura com ell (Àngel Gabilondo del PSOE), banqueres (Koplowitz) i escoles militars.

No cal parlar-ne més sobre com entén el PP l'educació, la ciència i la cultura.
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

El nyau treballa para doña Ester,ara ell eu te tot perdonar
Se que no meu publicareaeu