L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 25 de desembre del 2014

Pinten una bandera franquista en les parets del camp del Vergeret.

La pintada
Aquesta matí , els veïns més matiners que estaven passejant el seu gos per la zona del riu, entre els quals es troba el lector que ens ha enviat la fotografia, han pogut observar la pintada d'una bandera franquista i preconstitucional en la paret del Camp de Futbol el Vergeret, al costat mateix on a partir de demà està previst s'inicie el muntatge de la carpa del Festivern. 


La pintada es degué efectuar al llarg de la nit i la presumpta autoria caldria buscar-la entre elements d'ideologia d'ultradreta. La cosa seria  anecdòtica en un poble com Tavernes on no se sol donar cap cas semblant al llarg de l'any, però si que cal indicar que es repeteix la història: l'any passat uns dies abans de la celebració del Festivern, exactament a la mateixa zona que es troba a 10 metros escassos de la carpa, va aparéixer plena de cartells amb missatges i eslògans ultradretans. 


La bandera, com es pot veure en la fotografia, ha estat traçada amb unes quantes passades d'esprai, mentre l'àguila franquista i el eslògan feixista al voltant del cap estaran fets amb bastant seguretat amb una plantilla. Almenys això permet deduir el perfilat del dibuix i les lletres, i per tant tindríem probablement més d'un autor: el que pinta i el que sosté la plantilla.

La paret ja esborrada
Per suposat, no és una pintada feta en un parell de minuts, amb la qual cosa pensem si potser alguns dels joves que podien trobar-se al llarg de la nit en la zona - que ha aparegut aquest matí amb botelles de alcohol, moltes trencades, i restes de pràctiques no permeses- igual pogueren veure els autors i denunciar-los a la Guàrdia Civil per apologia del feixisme.


A hores d'ara, i segons hem pogut comprovar,  la pintada ja ha estat esborrada pels operaris municipals i netejades de botelles i demés la zona. 

-Agraïm l'enviament de la fotografia primera 
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Si fora una cuatribarrada amb estela inclosa, demà nota de premsa del ppsoek. Com és un aguilutxo, res de res