L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dilluns, 15 de desembre del 2014

Un xoc en el Passeig Colon acaba amb quatre cotxes afectats



 
La Policia Local de Tavernes va haver d'intervindre en un accident en un accident al Passeig Colon que acabava sense víctimes, però amb danys materials a quatre vehicles afectats. 
 
El regidor de Compromís, Evarist Sansaloni, responsable de l'àrea ha indicat que se li va practicar la prova d'alcoholèmia al conductor, veí de Tavernes, i es va instruir el corresponent atestat per accident sense ferits però amb conducció sota l’efecte del alcohol i causant danys a vehicles estacionats, amb el que seria un possible delicte contra la seguretat pública.

Evarist Sansaloni ha informat també el mateix dia a últimes hores de la vesprada, i en els controls preventius d'alcoholèmia que efectuen els agents se li va realitzar la prova al conductor d'una furgoneta Renault Kangoo, veí de Carlet, amb el resultat d'una taxa elevada, 1’11 mil·ligrams d’alcohol per litre d’aire espirat, instruint les diligències al jutjat per possible delicte contra la seguretat del trànsit.
 
Davant aquests fets, Sansaloni ha volgut fer una crida als ciutadans i ha demanat "prudència en la conducció i sobre tot, l'abstenció de posar-se al volant d'un vehicle si ha ingerit begudes alcohòliques. Una conducció sota els efectes de l'alcohol es un perill, tant per ell mateix com per a la seguretat de la resta de conductors i ciutadans, a més de representar una conducta delictiva que està castigada per la llei".