L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 2 de gener del 2015

FESTIVERN 2014: Ací hi havia muntades molt més de mil tendes amb milers i milers de joves

Els primers treballs del dia
 Tal com ahir vam informar, avui era el dia previst per a proceder a la neteja completa de les tres zones d'acampana del Festivern, les dues situades a l'Avinguda de Marjaletes, i una tercera en la zona El Pla.
A migdia, ja es notava el canvi
Al llarg del dia, el treball ha anat avançant i el lloc canviant d'aspecte gràcies al treball que han efectuat els operaris de l'empresa FCC, els quals només clarejar el dia han iniciat unes tasques que acabaven sobre les sis de la vesprada.
Primeres hores de la vesprada, encara faltava un darrer repàs.
Qui s'imaginaria ara que ahir, en eixa zona, han acampat durant dos o tres dies milers i milers de joves, han viscut i conviscut en harmonia, sense cap incident i de forma civilitzada i que hi havia muntades més d'un miler de tendes de campanya.
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

El poble encara està brut.

Anònim ha dit...

Es veritat. Som uns porc que no respectem res ni cuidem res. El poble no s'embruta a soles.