L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 31 de gener del 2015

Avui es tanquen les votacions de les primàries de Compromís





La votació de les primàries de Compromís continua avui en la seu de la coalició ubicada a l'entrada de Tavernes, en horari ininterromput de 11 a 20 de la vesprada. 

Ahir a les 12 de la mitjanit es va tancar la votació per internet. Els càlculs de Compromís indiquen que entre 850 i 900 persones inscrites havien exercit eixe dret per internet. Els  inscrits que no van poder votar per internet o poden fer hui de manera presencial acudint a la seu de Compromís de l'entrada de Tavernes.

Per votar cal marcar en la papereta com a mínim a 7 candidats i tenint en compte la paritat, és a dir, que no pot haver una diferència superior a 1 entre homes i dones.

O siga: Si votes 7 candidats, n'hauràs de posar 3 homes i 4 dones o 4 homes i 3 dones. Si en votes a 8 seran 4 homes i 4 dones, si en votes a 9 marcaràs 5 homes i 4 dones o 5 dones i 4 homes... i així successivament.

En aquestes votacions NO es marquen amb creus els candidats, sinó que s'ordenen a partir del numero 1, per ordre de preferència, essent el número 1 el candidat que més prefereixes i vols donar-li el màxim suport.

Si vols donar el teu màxim suport a Jordi Joan, li has de posar un número 1 davant.


L'horari de votació serà entre les 11 del matí fins a les 20 hores de la vesprada de manera ininterrompuda.