L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 21 de gener del 2015

AVUI DIMECRES, dia 21, xerrada del II Cicle d'Economia i Territori: "Fideliza els teus clients amb les xarxes socials".


El II Cicle Economia i Territori organitza la xerrada "Fidelitza els teus clients amb les xarxes socials". L'acte, organitzat per la regidoria de Foment Local de Tavernes, se celebrarà en el Saló de Plenaris de l'Ajuntament avui dimecres, dia 21, de 3 a 5 de la vesprada amb entrada lliure.

El "II Cicle Economia i Territori" que du a cap la regidoria de Foment Local conjuntament amb la Universitat Politècnica de València (Campus de Gandia), i el Cercle Euram de la Safor ha organitzat per al pròxim dimecres, dia 21 de gener, la tercera activitat del cicle, una xerrada sobre la fidelització del client usant les xarxes socials.

La xerrada amb el titol genèric "Fidelitza els teus clients amb lex xarxes socials" tindrà lloc en el Saló de Plenaris de l'Ajuntament, amb entrada lliure i a desenvolupar entre les 3 i les 5 de la vesprada a càrrec de Luís López Cuenca, comunicador, formador i investigador en els meitjans socials. La presentació serà a càrrec del regidor, Josep LLácer i la moderació serà de Pau Pérez, d'Euram de la Safor.

López Cuenca és actualment el director de "Diez y Diez Comunicación", empresa de comunicació i marqueting online especialitzada en organitzacions i professionals que volen comunicar la seua activitat en I+D+i.

El ponent es llicenciat en Comunicació Audiovisual, Máster Oficial UPV en Social Media, així com cofundador del congrés Comunica2.0 sobre xarxes socials de la UPV del Campus de Gandia.

.