L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimecres, 7 de gener del 2015

Expressem el nostre condol al poble francés

 
I també expressem la nostra condemna i rebuig a l’atemptat al setmanari satíric "Charlie Hebdo" que s’ha saldat amb 12 morts. 

Ara cal més que mai una reivindicació ferma i absoluta a la llibertat de premsa i d’expressió que avui s’han intentat minvar amb l’eina de la por i el terror. Atacar aquestes llibertats és atacar els pilars fonamentals de la nostra civilització.
-

1 comentari:

Xelo ha dit...

Més allà del horror per la pèrdua de vides humanes està el dol per l’atemptat contra una llibertat fonamental dels homes lliures com és la llibertat d’expressió. Per una part el capitalisme salvatge disfressat de “Mercats” ens lleva els drets socials, i per una altra els integrismes religiosos (que s’assemblen tant entre ells) en roben les llibertats. Ens duen cap a un mon obscur de servilismes i dictadures si els homes y dones que volem seguir sent lliures no alcen el cap i la veu per a oposar nos a eixa corrent. No podem deixar que ens lleven el que ha costat tanta sang, suor y llàgrimes a les generacions que ens han precedit! Com deia Charb (dibuixant de Charlie Hebdo) “més val morir dempeus que viure de genolls! I així ho ha fet. Tots els homes lliures som CHARLIE.