L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

diumenge, 4 de gener del 2015

La banda infantil fa doblet aquest cap de setmana


La banda infantil que dirigeix Juan Francisco Torres Franco ha fet doblet aquest cap de setmana, amb sengles actuacions a Ondara i a Tavernes.


Ahir dissbte va ser el torn d'Ondara, i la banda infantil va visitar el centre comercial "Porta de la Marina" a Ondara. Aquest centre comercial és un dels patrocinadors de l'esdeveniment musical que se celebra a la nostra platja, "Bandetes" i que reuneix a xiquets i xiquetes músics, cada any de diferents pobles de tot el País Valencià. 


"Bandetes" és una molt bona ocasió perquè els nostres joves músics compartesquen  música, aprofita també per intercanviar les inquietuds entre els xiquets que volen ser professionals de la música, alhora que els joves intèrprets participen dels concerts i passacarrers que ofereixen.

El concert en el centre comercial "Porta de la Marina" és una forma d'agrair el seu patrocini. El concert nadalenc va ser molt aplaudit per la gent que havia acudit a fer les seues compres, i va poder gaudir de la música i l'alegria dels músics vallerets.



Avui han actuat a l'auditori de la societat, un concert que ha tingut dues parts, una primera on hem pogut escoltar "Jugant junts, molt millor", "Tortuga raça" i "Cilista a Moscú", les tres dede Jan de Hann, "Els vencedors" de Sandy Feldstein i “La Ciutat Perduda” de Paul Lavender

A la segona part, d'ambient nadalenc ens han oferit "Feliz Navidad", "Jingle Bells", "Santa's Sleigh Ride" "Campana sobre campana", "Nit de Pau" i "Feliz Navidad"

1 comentari:

Anònim ha dit...

Sense "animus criticandi" sinó en positiu.
Ho desconec, però ¿no hi ha cap transcripció d'alguna nadala valenciana? Es que fins i tot "Nit de Pau" (Stille Nacht), encara que la traduïm al valencià, és austríaca.
A vora si per a l'any que ve....
Gràcies.