L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 9 de gener del 2015

La Falla Passeig presenta aquest cap de setmana les seues falleres majors


La Comissió de la Falla Passeig exalta aquest cap de setmana a les Falleres Majors d'enguany, el 2015, senyoreta Paula Enguix i la xiqueta Maria Morant com a Fallera Major i Fallera Major infantil respectivament. 

Els actes tindran lloc, com ja és costum en els actes de les exaltacions falleres de Tavernes a l'auditori de la Casa de la Cultura de Tavernes. Demà dissabte, dia 10 de gener a partir de les huit de la nit s'inicia l'exaltació de Paula Enguix com a Fallera Major,  acompanyada pel president de la comissió, Toni Gómez, que ostenta el càrrec per segon any consecutiu. En acabar l'acte protocol·lari, els integrants del quadre artístic oferiran un espectacle musical a tots els presents. Un fi de festa acabarà l'acte d'aquest dissabte
.
El diumenge, dia 11, a partir de les 18 hores de la vesprada serà exaltada Maria Morant com a Fallera Major infantil per enguany. Un espectacle musical servirà per cloure l'acte.

Amb els actes d'exaltació d'aquesta comissió, que l'any passat va guanyar el primer premi infantil, arranca enguany la festa fallera a Tavernes i fins el proper 19 de març quan creme l'última falla gran que serà també la del primer premi.