L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dilluns, 26 de gener del 2015

La Generalitat (del PP) no oferta cap plaça per a professor de valencià

El PP continua rebutjant el valencià, a pesar de que diuen que és un dels senyals d'identitat del poble valencià, com demostra el comunicat que ha fet la Conselleria d'Educació valenciana on explica les places de personal docent no universitari per enguany, 2015.

El text assegurà que Educació convocarà per aquest estiu unes oposicions per a places de Primària i Secundària. I com no, del total de l'oferta de noves places, no n'hi ha cap per a professor de valencià i, en canvi, un 33% d'aquestes són per a mestres de llengua anglesa. Segons la Conselleria, l'augment de places d'anglés ha de permetre “complir amb el compromís d'implantar el sistema educatiu plurilingüe a tots els nivells educatius”
 
Suposem que el PP, a través de la Conselleria, vol dir-nos que com plurilingüe implica més d'una llengua, s'esta referint al sistema educatiu que volen imposar poc a poc: castellà i anglés.

La Conselleria del PP especifica les places per al cos de mestres: de les 409 disponibles, n'hi ha 164 de previstes per a professor d'anglès; 55 d'educació infantil; 50 d'audició i llenguatge; 50 de pedagogia terapèutica; 50 de primària, 20 d'educació física i 20 més de música.

Dels 174 llocs per a secundària, n'hi ha 32 que corresponen a l'especialitat d'anglès; 30 d'orientació educativa; 20 de llengua castellana i literatura; 20 de geografia i història, 17 de matemàtiques, 15 d'educació física, 10 de física i química, 10 de biologia i geologia, 7 de formació i orientació laboral, 5 d'intervenció sociocomunitària, 5 d'economia i 3 de processos de producció agrària.
-

3 comentaris:

Anònim ha dit...

VERGONYA, CAVALLERS, VERGONYA!

Anònim ha dit...

Així demostren, una vegada més, quin valor li donen a la principal senya d'identitat dels valencians. Renegats!

Anònim ha dit...

Hi ha molta supressió de places i pense que hi ha que recol·locar a qui l'ha perduda que traure més places. No deurien traure places d'oposicions perque han suprimit molts llocs de treball.