L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 12 de gener del 2015

L'Ajuntament de Tavernes amplia a partir d'avui l’horari de la Biblioteca Municipal per facilitar als universitaris la preparació d'examens.


L'ampliació de l'horari de la Biblioteca Municipal a partir d'avui per facilitar als universitaris la preparació dels exàmens de gener, implicar posar a l’abast dels estudiants  les instal·lacions perquè hi puguen preparar els exàmens de gener.

La regidora responsable d'Educació, Llum Sansaloni, va confirmar l'ampliació de l'horari de la biblioteca a partir d'avui dilluns, dia 12, i fins el dia 30 de gener, data d'acabament dels exàmens. La biblioteca s'obrirà amb un horari especial de dilluns a divendres de 10 hores a 22 hores de la nit, de manera ininterrompuda, mentre els dissabtes serà de 10 a 13 hores pel matí i de 15 a 21 hores per la vesprada.

Llum Sansaloni ha remarcat que en aquest mes de gener "són molts els nostres estudiants que estan en període d'exàmens, i per tal de facilitar el seu treball, l'Ajuntament amplia l'horari de la Biblioteca Municipal i alhora els oferim un espai adaptat a les seues necessitats."

Els serveis habituals de la biblioteca (préstec o devolució de llibres, expedició de carnets, informació bibliogràfica, etc ) es mantindrà com sempre en la franja horària habitual. 
-