L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dijous, 15 de gener del 2015

L'Ajuntament de Tavernes dón a conéixer el cost del Festivern 2014


 
L'Ajuntament de Tavernes dins del compromís adquirit de transparència del govern municipal ha informat les despeses del Festivern 2014. La regidoria de Joventut, en base a aquest principi de transparència, ha donat a conéixer amb detall el cost de l'esdeveniment, xifrat en 11.726 euros.

Josep Llácer, regidor de Joventut, ha indicat que el Festivern 2014 li ha suposat a l'Ajuntament un cost directe d'11.726 euros. "El cost és deu a la implicació de l'Ajuntament, que com a col·laborador, patrocina diverses celebracions esportives i culturals que, se sumades al Festivern, han contribuït a donar vida i activitat a Tavernes i que el nom de la ciutat haja aparegut en la premsa, ràdio i televisió, amb la promoció que comporta, inquantificable en euros".

 
.El regidor de Compromís ha remarcat que la celebració del Festivern a Tavernes dóna beneficis al comerç i la hosteleria, sense oblidar l'aportació en llocs de treballs. També ha recordat la circumstància que centenars i centenars de joves de Tavernes i del voltant tenen un lloc segur i atractiu per passar la nit de Cap d'Any.
 
Llácer ha manifestat que "oferim als joves vallers la millor alternativa si es queden a Tavernes, els evitem problemes de trasllats en cotxes i eliminem la possibilitat d'accidents. Per tant, el govern de Compromís considera que el cost global dels actes celebrats al voltant del Festivern i el mateix festival són una inversió positiva per a Tavernes".

Josep Llàcer ha volgut deixar ben clar que “L’Ajuntament no organitza el Festivern, sinó que actua com a col·laborador. L’Ajuntament garanteix l'acompliment de la llei, i per això vigila i dóna les autoritzacions si es compleixen les normes de seguretat i demés aspectes que marquen les lleis vigents. I això sempre s'ha complit a Tavernes".




Annex

Despeses
Lloguer i neteja WC zona acampada 2.195 €
Vigilància i seguretat zona acampada 7.734 €
Ampliació servei autobús Tavernes-Estació-Platja 938 €
Concert Casa Cultura 4.830 €
Total 15.697 €
  
Ingressos
Taxa utilització instal·lacions esportives 585 €
Fiança 2.500 €
Ocupació via pública ( 5 paradetes) 368 €
Entrades concert casa cultura 518 €
Total 3.971 € 

Cost final diferència: 11.726 euros

7 comentaris:

Anònim ha dit...

La fiança es retornarà no? Per tant el cost final serà de 14.226€

Anònim ha dit...

Per què es va dipositar una fiança? No s'ha de tornar als del Festivern?

Marieta ha dit...

I què va costar l'aigua calenteta per a dutxar-se al fútbol? A mi no em sembla gens bé que facen ús d'aquestes instalacions per a dutxar-se, ja que això corre a càrrec dels contribuents. A vore si el proper cap d'any fan concerts de música que agrade a tots. Em costa sempre anar-me'n a Gandia. Ja són 3 ó 4 anys seguits de la mateixa musiqueta i m'embafa un poc.

Anònim ha dit...

Gran fracas el concert de Casa de la Cultura. 4.830€ va costar el concert i la recaudació va ser de 518€. Uns 150 asistents que mostra el poc interes de la gent del poble en este concert.

Anònim ha dit...

Tant de bo en tots els actes de la Casa de la Cultura, i majorment en el teatre en tots estos anys hi haveren anat eixe nombre de gent pagant. I no cal ser molt llest per vore quina intenció te el "listo" o "lista" que fa el comentari.
Menys anaven als concerts en valencià organitzats abans: lògic, no en vau fer cap.

Azote liberal ha dit...

A l'any que ve no es farà el Festivern perquè el BLOC no eixirà ni per asomo. Eixirà el PP de Manolo.

Anònim ha dit...

Tens tota la raó.
No hi ha cap partit que es presente amb nom del Bloc.
I resa que igual no ix ni Manolo.