L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 2 de gener del 2015

L'Ajuntament de Tavernes rep una subvenció de 12.000 euros pel manteniment de les "Banderes Blaves".

El Patronato de Turismo de la Diputació de Valencia ha concedit una subvenció a l'Ajuntament de Tavernes en concepte de manteniment de les dues "Banderes Blava" que onegen a la nostra platja.

La subvenció concedida és de 12.000 euros, és a dir, 6.000 euros per cadascuna de les distincions "Bandera Blava", que s'abonarà del pressupost del Patronato Provincial de Turismo "València Terra i Mar" de l'exercici 2014.

Aquesta subvenció és destinarà a millorar aspectes que incedeixen i ajuden en l'atorgament anual de les banderes blaves. 
-