L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

divendres, 9 de gener del 2015

L'Ajuntament informa dels costos de la cavalcada dels Reis d'Orient 2015



 
L'Ajuntament de Tavernes atén les peticions rebudes dels ciutadans i informa de les despeses de la Cavalcada dels Reis d'Orient 2015.  La regidoria de Festes seguint el principi de transparència del govern municipal dóna a conéixer que el cost de l'esdeveniment ha sigut de 27.885 euros.

Josep Llácer, regidor responsable de Festes, ha indicat que "el govern municipal amb aquesta informació pública atén la petició que hem rebut de ciutadans i posem en pràctica el principi de transparència que ha guiat totes les actuacions de Compromís en la present legislatura. 
 
 
Sobre els costos de la cavalcada, Llácer ha confirmat que la quantitat indicada és la total i "correspon a totes les despeses derivades de la celebració de l'esdeveniment, serveis contractats i el conveni firmat amb la Federació de Falles per a l'organització i gestió ".

El regidor ha donat a conéixer els costos dels serveis, entre els quals hi ha: lloguer de carrosses per valor de 7.500 euros; la batucada, animadors professionals, grup de malabars, personatges disfressats de la companyia de teatre, personatges de la dansa vertical i locutor de l'acte per valor de 7.480 euros; il·luminació de la plaça per valor de 1.200 euros; conveni d'organització i gestió de falles (tractors, xofers, equips de musica de les carrosses, 100 persones participants de la FdeF) 7.600 euros; caramels, llepolies i catering als participants 2.030 euros; cavallistes 300 euros, Reis d'Orient 120 euros, grups electrògens i gasolina 560 euros, disfresses 465 euros; Troyanos 220 euros; pirotècnia 300 euros i l'assegurança 100 euros. 
 

El regidor reconeix i agraeix l’esforç realitzat pels membres de la Junta local Fallera atés que han organitzat un magnífic esdeveniment en un temps rècord, intentant que les despeses s’ajustaren al pressupost previst. 
-




5 comentaris:

Anònim ha dit...

Pilar, la socialista, mai ha dit que ha costat. De que tenia por?

Anònim ha dit...

I els de la platja ? També interessaría saber-ho i així tot amb llum i taquígrafs

Anònim ha dit...

O siga que els reis no som vol?doncs Melchior que no voler fer el discurs que no cobre no?

Cheshire ha dit...

A mi, particularment, em va agradar més la cavalcada de fa 2 anys. La d'enguany no em va agradar massa.

Jo propose que per al proper any:

- S'acordonen totes les voreres on està el públic, doncs vaig vore que molts xiquets es posaven enmig, amb el perill de ser xafats per les carrosses o per la gent que hi desfila.

- Hi haja més reforç policial, sobre tot, quan alguns xiquets volien fer-se fotos amb els personatges Disney. Anaven desfilant i els xiquets posant-se pel mig i alguns pares semblava que no volien fer cas a les indicacions que els feien alguns responsables de les falles.

- HI haja més ambientació musical, ja que hi havia moments en que no es podia apreciar bé la música.

- Hi haja més coordinació en les coreografies de les falles, hi havia algú que altre que anava mig adormint-se i això no fa massa bon efecte quan tú ho veus des de fora.

- Es repartisquen més llepolies. Els meus nebots no van poder pillar res de res. Penseu un poquet més en els xiquets que això els fa il·lusió. Jo recorde que quan era menuda arreplegava prou cosetes (figuretes amb anissets per dins, caramels, xiulets, etc.)

Jo confie en tots els que heu organitzat la cavalcada i pense que el proper any Tavernes es podrà lluir.

Anònim ha dit...

Moltes coses de les que diu es resumeixen en ben poc:
Que els pares es responsabilitzen dels seus fills i no deixen que campen per on vulguen durant la cavalcada.
Jo he vist a xiquets de tres i quatre anys anar d'ací a allà i els pares ni dir-los res sobre el perill.

I de caramels, jo no en tinc de fills, però el menut d'un amic meu portava mitja bossa de plàstic, i no era dels que "arriscaven" per agafar-los. Son pare no el deixava.