L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

diumenge, 25 de gener del 2015

Presentació de les falleres majors de la Falla la Dula

 


Aquest cap de setmana és el torn de la Falla la Dula, que ha presentat les falleres majors 2015, Estefania Ferrando i Andrea Vercher, fallera major i infantil respectivament.

La nit d'ahir dissabte era el moment de la fallera major Estefania Ferrando, que va estar acompanyada del president Carles Torres. L'acte va comptar amb la presència del regidor de Festes, Josep Llácer, en represenació de l'Ajuntament i la fallera major de Tavernes, Sara Tur, i del president de la Junta Local, Ximo Felis. 


Aquesta vesprada serà la presentació d'Andrea Vercher, que estarà acompanyada pel president infantil Joan Borrull.

Els donem l'enhorabona i us oferim unes fotos de l'acte d'anit.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Parlant de falles,és cert el que diu Aceplat,que el govern local va a Fitur amb fallers i ells han convidat a la técnica muñicipal de Turisme per compte propi? Em sembla molt fort,increïble i fora de lloc.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Això no és cert. Là tècnic municipal va a càrrec de l'ajuntament com no podria ser d'altra manera.